Staalconstructies

Dak- en gevelbeplating

Diensten Staal & Montage

  • Engineering van staalconstructies
  • Levering van staalconstructies
  • Montage van staalconstructies
  • Levering van beplating
  • Montage van beplating
  • Onderhoud en reparaties

Engineering van staalconstructies

Of het nu gaat om kleine projecten of grote uitdagingen. We zorgen voor deskundige engineering, de juiste productie-instructies en een efficiënt montageplan.

Levering van staalconstructies

Van Veldhuisen Staal & Montage beschikt over een groot netwerk van hoogwaardige staalleveranciers. Hierdoor kunnen we voor elk project de juiste materialen leveren.

Montage van staalconstructies

Bouwmarkten, fabrieken, bedrijfshallen, schuren, stallen, loodsen, laadperrons, shipdocks, bassins, hangars, opslagtanks. Als het van staal gemaakt kan worden, kunnen wij het voor u monteren!

Levering van beplating

Gevelbeplating, dakbeplating, binnenwanden; we kunnen ze leveren in diverse profielen, kleuren, isolatiewaarden en uitvoeringen. Zo is elke gewenste uitstraling te realiseren.

Montage van beplating

Beplating is vaak het visitekaartje van uw pand. Daarom besteden we veel aandacht aan de juiste verwerking van beplating. Zodat u straks een goede indruk maakt!

Onderhoud en reparaties

Smeren, onderdelen vervangen, schades herstellen, kleine aanpassingen doen; onze monteurs zorgen er dagelijks voor dat de optimale levensduur van staalconstructies benut wordt.   

Recent werk

Facebook datacentre Lulea

Bekijk project

Brandweer Amsterdam

Bekijk project
Meer projecten