Staalconstructies

Dak- en gevelbeplating

De kracht van Van Veldhuisen Staal & Montage

Van Veldhuisen Staal & Montage in Kootwijkerbroek is in 2001 opgericht door Kees van Veldhuisen. Van eenmansbedrijf groeide het uit tot een middelgroot staalmontagebedrijf. In ruim tien jaar tijd raakten we nog nooit een klant kwijt. Hoe dat komt?

Compleet aanbod

We zijn gespecialiseerd in montage en onderhoud van staalconstructies, maar doen meer dan dat alleen. We hebben de kennis en capaciteit om engineering van projecten voor onze rekening te nemen. En door ons uitgebreide netwerk kunnen we ook staalconstructies en beplating leveren.

Snel en flexibel

Van Veldhuisen Staal & Montage verzorgt geregeld spoedklussen en bijzondere projecten. Door onze compacte organisatie kunnen we snel beslissingen nemen. Of die nu strategisch of praktisch zijn. We hebben flexibele montagecapaciteit. Bovendien zijn we altijd snel ter plaatse door onze centrale ligging in Midden-Nederland.

Scherpe prijzen

Slimme werkprocessen, een hoge arbeidsproductiviteit en een lage overhead. Dankzij die combinatie kunnen we op het scherpst van de snede calculeren en komen we met concurrerende offertes. Zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van ons werk.

Uitstekende kwaliteit

Alles moet kloppen. Dat is ieder project opnieuw onze ambitie. Daarom werken we als het aan ons ligt met hoogwaardige staalproducten. Op de bouwplaats bewaken we onze voormannen de kwaliteit van ons werk tot in het kleinste detail. En wat we hebben afgesproken, dat komen we ook na.

Veiligheid gegarandeerd

Van Veldhuisen Staal & Montage neemt veiligheid en aansprakelijkheid serieus. Daarom zijn al onze materialen gekeurd en gecertificeerd. Onze monteurs hebben hun VCA-diploma én jarenlange praktijkervaring in staalmontage. Hierdoor zijn de risico’s voor u en ons tot het minimum beperkt.

Recent werk

Facebook datacentre Lulea

Bekijk project

Brandweer Amsterdam

Bekijk project
Meer projecten